Matchserien mellan Colorado och Dallas väntar till Ball Arena i game 3, och här tror jag hemmalaget återtar kommandot i matchserien.

Dubbla bortamatcher öppnade Colorado med då de slutade efter Dallas i grundserien, och man lyckats vinna en av matcherna då man tog första efter förlängning.
Nu senast hade man 4-0 i baken efter två perioder och det såg kört ut. Man lyckades dock hämta upp till 4-3 och fick även ett powerplay i slutet, men föll tillslut med 5-3.

Nu vänder matchserien till Ball Arena och hemmaplan, ett klart plus!
Där vann man nämligen 31/41 matcher i grundserien och var sjukt svårslagna, så här har gästerna något att bita i.
Att man har stjärnor som MacKinnon, Rantanen och Makar skadar inte heller och då även Toews verkar må bra efter smällen senast så ska man ha goda chanser att rida vidare på sitt fina hemmaspel.
Landeskog, Francouz, Drouin och O’Connor förväntas missa matchen.

Dallas får det tuffare borta

Dallas tog en viktig seger senast när man kvitterade matchserien i och med 5-3 segern. Det var dock nära att man slarvade bort en 4-0 seger, men man redde ut det tillslut.
Att det varit hemmaplan har också varit en fördel då Colorado inte alls varit lika lyckosamma utanför Ball Arena.

Nu är det helt annan uppgift då man möter ett lag som trivs otroligt bra på hemmais och som dessutom håller riktigt bra nivå. Visst att håller man själva en hög klass med namn som Robertson, Hintz och jag Duchene, men detta är en blytung bortamatch, och jag tror man kliver av isen som förlorare.
Hakanpaa är dtd.

Georgiev (Unconfirmed) - Oettinger (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip