Inför denna viktiga game 4 är det 1-2 i matcher för gästande Dallas mot Colorado, och det är således en viktig match för hemmalaget.

Efter att Colorado vann första mötet så har man åkt på pumpen i två raka, och nu är det gästerna som sitter i förarsätet.
Senast blev det 1-4 där man släppte två mål i öppen kasse, så siffrorna såg större ut än de var.
Samtidigt mötte man en väldigt bra Oettinger i kassen då han gjorde flera stora räddningar, så insatsen var inte dålig trots förlusten.

Här vet man att en förlust kommer vara väldigt kostsam så man lär sätta ton på matchen direkt, och vara ännu mer desperata. Samtidigt är man ruskigt starka på hemmais, så förutsättningarna finns för seger, något jag också tror man löser.
O,Connor, Landeskog och Drouin saknas i matchen.

Dallas får svårt att vinna på nytt

Oettinger var den stora skillnaden i segern senast då han tog 28/29 skott, och han vann målvaktsmatchen mot Georgiev. Spelmässigt tycker jag dock hemmalaget var starkare, så man lär får svårt att upprepa segern från senast.

Visserligen har man en bra komplett trupp med skickliga spelare på samtliga positioner. Man möter dock namn som MacKinnon, Lehkonen, Makar och Rantanen, spelare som håller toppklass, och jag tror matchserien kvitteras här.
Hakanpaa saknas i matchen.

Georgiev (Unconfirmed) - Oettinger (Unconfirmed)

Speltips: 1 inkl ot och straffar och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip