Här ska Colorado göra upp med hopplösa Detroit, och denna matchen kan väl bara sluta på ett sätt?

Colorado stod för en bra insats senast då man slog St Louis hemma med 5-3. Man var effektiva framåt och trots att man bara hade 18 skott på mål så gjorde man mål på fem av dessa.
Innan dess slog man San José hemma med 4-0 efter en riktigt bra insats, så formen ser ut att sitta där.
Man har spets offensivt i Landeskog, Rantanen och MacKinnon som nästan levererar i varje match. Tycker även att bredden i laget är bra vilket är en styrka. Man ligger tvåa i conferencen då man har åtta poäng upp till St Louis.
Nu är det hemmaplan och det är en klar fördel, speciellt då gästerna varit otroligt svaga på resande fot.
Truppläget ser bra ut och det är bara Donskoi och Wilson som ser ut att saknas.

Detroit är rent ut sagt urusla denna säsong. Man har spelat in 28 poäng på sina 49 matcher, och det gör att man är klar jumbo i serien då lagen ovanför spelat in 41 poäng. Senast förlorade man med 1-4 hemma mot Florida där gästerna tog en rättvis seger. Detta var lagets fjärde raka förlust där man också hunnit med att förlora mot Islanders med hela 8-2 samt Buffalo med 1-5.
Kikar vi på bortaspelet så har man bara tagit två segrar de 20 senaste matcherna, ett horribelt resultat. I segermatchen mot Montreal förlorade man också skotten med hela 43-20, så man hade en hel del tur i den segern.
Man har skador på spelare som Athanasiou, DeKeyser samt Mantha, så riktigt tunga avbräck finns i laget. Även Ericsson är tveksam här.
Man saknar även Bernier som vaktat buren flest matcher för laget denna säsong, ett stort tapp då Howard och Pickard varit riktigt svaga i sina framträdanden hittills under säsongen.

Det är både tunga skador på gästerna samtidigt som man har klara målvaktsbekymmer. Detta bör hemmalaget utnyttja, vilket bör bädda i en bekväm seger.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u hos Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip