Efter den galna matchen mellan Colorado och Edmonton i det första mötet så tror jag på en mer tillknäppt historia, och här bör gästerna fokusera mer på defensiven.

Colorado vann det första mötet efter ett riktigt målkalas då det slutade 8-6, och redan efter halva matchen hade vi fått se nio mål.
Det är två lag som har ruskigt bra spets offensivt, så det är inte konstigt att det blev massa mål i matchen.
Men efter den matchen så lär det vara mer fokus på defensiven från båda lagen, och det blir knappast lika många mål nu.

Hemmalaget har en riktigt bra trupp vilket man visat både i slutspelet och i gruppspelet, så visst kan man ta en ny seger här.
Inför senast hade man dock haft det tufft mot Edmonton under säsongen då man på tre matcher bara hade gjort sex mål på ordinarie tid, så det är inte givet att man bara går ut och öser in mål.
Girard förväntas missa matchen samtidigt som Kuemper är tveksam.

Edmonton följde upp det fina offensiva spelet mot Calgary genom att göra sex mål på Colorado senast. Trots det räckte det inte till seger, något tränarna eller spelarna knappast lär vara nöjda med.
Man har problem defensivt då målvaktssidan inte håller tillräckligt bra nivå, och där är lagets stora svaghet.
Man lär dock göra ett betydligt bättre jobb än senast att hjälpa Smith i kassen, och med tanke på att man kunnat stänga ner hemmalagets offensiv tidigare under säsongen så bör man kunna hålla nere siffrorna även här.

Båda lagen har väldigt bra offensiv kraft vilket vi fick se senast då det blev 14 mål i matchen. Jag förväntar mig dock en mer tillknäppt match här då gästerna vet om att de måste fokusera på defensiven om man ska kunna vinna matchen, något som bör kunna hålla nere hemmalagets målproduktion i matchen.

Kuemper (Unconfirmed) - Smith (Unconfirmed)

Speltips: 1 under 4,5 mål och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip