Colorado och Florida ska göra upp i vad jag tror kan bli en spännande match, och med tanke på avbräcken hos hemmalaget så kan gästerna ställa till med problem.

Colorado har inlett säsongen på bästa sätt då man leder western conference. Man har spelat in 17 poäng på elva matcher, vilket betyder åtta segrar och tre förluster. Senast blev det förlust mot Anaheim med 2-5. I den matchen saknade man Rantanen, och det är ett avbräck som heter duga. Nu är det ny match och han saknas återigen. Även Landeskog kommer saknas här och det betyder att 2/3 av lagets fruktade toppkejda inte kommer till spel, och jag ställer mig frågan till hur MacKinnon ska lösa detta.
Man trivs normalt sett bra på hemmaplan men med tanke på avbräcken så tror jag man kan få en del problem här, speciellt offensivt.

Florida kommer från en rejäl missräkning då man förlorade mot Vancouver med 7-2. Man hade 5-1 i baken redan efter första perioden där Montembeault blev utbytt efter sex minuter. Han återkom dock i början av andra och fick spela klart matchen där han höjde sig efter den tunga starten.
Man ligger åtta i conferencen och har gjort det helt okej hittills, och normalt sett hade jag sett denna bortamatch som nästan omöjlig. Nu har man dock bra förutsättningar med tanke på toppspelarna som saknas hos hemmalaget, och jag tror Barkov och resten av laget kan kriga till sig minst en pinne i matchen.

Gästerna känns klart mest intressanta i denna match då jag tror avsaknaden av Rantanen och Landeskog kommer märkas rejält i hemmalagets offensiva spel, och jag väljer att tro mest på Florida här.

Montembeault (Unconfirmed) - Grubauer (Unconfirmed)

Speltips: X2 och jag investerar 2u hos Betsafe eller Nordicbet // TT