Natten till torsdag bjuder på match mellan Colorado och LA Kings, och här tror jag klart mest på hemmalaget.

Colorado kommer från en 1-2 seger borta mot Vegas där J.T Compher avgjorde i mitten av de sista perioden.
Visserligen kom Vegas bara till spel med fem backar och tio forwards, men det var ändå starkt att vinna matchen.
I och med segern så har man fortfarande chansen att vinna divisionen, men då är det bara seger som gäller här, för i mina ögon är Minnesota en klart tuffare motståndare än St Louis.

Truppen håller en riktigt hög nivå då spelare som MacKinnon, Rantanen och Landeskog finns i laget, och då de klev av poänglösa senast så lär de vara på riktigt bra spelhumör här.
Nu är det även hemmaplan och där har man vunnit imponerande 20/26 matcher under säsongen, och ser man till de 15 senaste matcherna så har det blivit 14 segrar, så man trivs verkligen på hemmais, och här tror jag att man visar sig starkast.
Saknas gör Byram, Calvert, Dubnyk, Girard, Johnson och Saad.

LA Kings kommer från en 1-2 förlust efter förlängning mot St Louis där man stod för en bra insats, och poängen man tog var klart rättvis.
Man ligger dock på en sjätteplats i divisionen så något slutspel kommer det inte att bli, och nu avslutar man säsongen med två matcher mot starka Colorado.

Truppen håller en svag klass och förutom spelare som Kopitar, Iafallo, Athanasiou och Doughty så har man inte särskilt mycket att komma med, något man också sett på målskörden då bara Anaheim gjort mindre mål i divisionen.
Man har även skada på Dustin Brown som ligger trea i den interna poängligan, så han är ett stort avbräck offensivt för laget.
I övrigt saknas man Lizotte och Luff samtidigt som Quick är tveksam.

Colorado har fördel av hemmaplan här och då man vill åt förstaplatsen så ska man ha en bra segerchans mot ett LA Kings som redan är borta från en slutspelsplats, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Grubauer (Unconfirmed) - Petersen (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip