Natten bjuder på match mellan Colorado och Minnesota, och här tror jag hemmalaget tar revansch efter senast.

Colorado gör sin tredje raka match mot Minnesota här, och nu vänder man hemåt till Ball Arena. Näst senast så vann man med klara 1-5 efter att man gjort en helgjuten insats, och det var inget snack om vilket lag som var bäst. Förstalinan med Rantanen, MacKinnon och Landeskog producerade i vanlig ordning framåt för laget, och de stod för fem poäng tillsammans.

Nu senast så blev det något oväntad en förlust då man förlorade med 4-3 efter förlängning. Man gjorde 2-3 med 13 minuter kvar att spela, en ledning man inte lyckades hålla.
Man skapade dock klart hetast lägen i matchen samtidigt som Minnesota fick en del studsar med sig i två av målen, och det kunde absolut slutat annorlunda.

I matchen vaktade Miska kassen och det är inte förstavalet då Grubauer även finns att tillgå och han förväntas vakta kassen i denna matchen, och det är ett klart plus.
Saknas gör Francouz, Toews, Calvert och Bellemare. Även MacKinnon kommer vara borta ett tag efter att han skadade sig senast, och det är gigantiskt avbräck. Man har dock en bred trupp, och man ska kunna klara sig bra här även utan honom.

Minnesota har öppnat säsongen med sex segrar på tio matcher, och det är ett bra facit. Man har dock mött beskedligt motstånd då fyra av matcherna spelats mot LA Kings samt två mot Anaheim Ducks, och det är lag som inte håller någon högre nivå.

Nu senast så lyckades man slå Colorado efter att Victor Rask gjort en bra match, och han stod för två mål i matchen. Man hade dock en del studsar med sig samtidigt som Talbot gjorde ett par fenomenala räddningar i kassen, speciellt i den första perioden då MacKinnon fick ett superläge.

Man har en del tunga skador då Matt Dumba och Kevin Fiala saknas, och det är två oerhört viktiga spelare för laget.
I övrigt så saknar man Zucarello och Stalock, men det är spelare som också saknats i samtliga matcher.

Colorado åkte på en förlust senast och nu kommer man vara rejält taggade på att visa att man är det bättre laget och då tror jag inte gästerna har något att sätta emot, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Grubauer (Unconfirmed) - Kahkonen (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u till oddset 1.94 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip