Colorado mot Minnesota bjuds vi på under natten, och jag har min idé klar.

Colorado kommer från en 0-3 förlust mot tunga Vegas senast där man sköt hela 34 skott, men man fick inte hål på en storspelande Fleury.
Innan dess slog man Vegas i två raka matcher där siffrorna skrevs till 3-2 samt 2-3, så man har gjort bra prestationer på slutet.

Säsongen har man öppnat rätt bra då man vunnit nio av 15 matcher, och man ligger trea i divisionen. Man har dock spelat minst antal matcher tillsammans med Minnesota, så kollar man på snittpoängen så är det bra siffror.

Truppen håller en riktigt hög nivå med spelare som MacKinnon, Rantanen, Landeskog och Kadri i laget, och både spetsen och bredden är riktigt bra.
Nu är det hemmaplan och det ser jag som en fördel då man vunnit fem av sju matcher, så man har visat sig vara svårslagna på hemmaplan.
Saknas gör Francouz, Gilbert och Johnson.

Minnesota kommer från en fin match senast då man slog San José borta med 2-6. Zucarello hade stor show i matchen då han stod för fyra poäng i matchen, och tillsammans med kedjekamraterna Kaprizov och Rask var man en av de bästa spelarna på isen.

Man har precis som Colorado vunnit nio av sina 15 matcher hittills, och det är en riktigt bra siffra då jag tycker laget inte riktigt håller samma nivå som de bästa lagen, även om det finns en del intressanta spelare i laget.

Truppmässigt så har man Kaprizov, Zucarello och Fiala för att nämna några, så det finns absolut kvalitet i laget. Bredden är dock inte lika bra som hemmalagets, och jag tror man får det tufft här.
Saknas gör Hunt samtidigt som Johansson är tveksam.

Colorado har fördel av hemmaplan här och man lär vara sugna på att studsa tillbaka efter förlusten senast, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Grubauer (Unconfirmed) - Talbot (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip