Toppen mot botten här då Colorado gästas av NJ Devils. Jag har min klara idé i matchen och väljer att ta ställning för hemmalaget.

Colorado kommer från en 3-1 seger hemma mot Philadelphia. Formtoppen är intakt och man har vunnit sju av de åtta senaste matcherna.
Nu ser äntligen skadeläget bättre ut de senaste matcherna, och spelare som Landeskog och Rantanen har kommit tillbaka, vilket också resultaten på slutet visar.
Man har en av ligans bästa kedjor i Rantanen - MacKinnon - Landeskog och det är en mardröm för samtliga lag att möta dessa herrar.

NJ Devils åkte på ytterligare en förlust senast då man förlorade med 2-0 mot Dallas. Man har nu sju raka förluster i serien och har bara plockat en enda poäng i dessa matcher. Man ligger näst sist i conferencen och gör sina bästa matcher på hemmaplan. Här är det dock tredje raka bortamatchen för laget och känslan är att man lär få det riktigt tufft i matchen med tanke på hur man presterar hittills.
Hischier är fortsatt ett frågetecken till matchen. I övrigt ser skadeläget bra ut.

Hemmalaget har visat en riktigt bra form senaste tiden och med tanke på hur Devils spelat hittills denna säsongen så bör detta sluta med hemmaseger.

Grubauer (Unconfirmed) - Blackwood (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip