Ett skadedrabbat Colorado gästas här av ett NY Rangers som kommer från seger, och här tror jag gästerna kan störa.

Colorado kommer från en 3-1 förlust borta mot LA Kings, och det var en helt rättvis seger.
Man har gjort det bra under en längre tid och man har vunnit sju av de tio senaste matcherna. Nu på slutet har det dock gått lite tyngre, och man har bara vunnit två av de fem senaste, och det mot Detroit samt San José.
Man ligger tvåa i conferencen och det kommer bli slutspel för laget, och nu gäller det bara att sluta så högt upp som möjligt i tabellen.
Skadeläget är dock ett stort bekymmer och man saknar Burakovsky, Rantanen, Grubauer, Calvert, Kadri och Wilson, så truppläget är inte det bästa. I denna match saknas eventuellt också MacKinnon, och det är lagets klart bästa poängplockare då han gjort 93 poäng på 69 matcher.

NY Rangers kommer från en 2-4 seger borta mot Dallas där Zibanejad återigen gjorde mål. Han är glödhet för dagen och har nu gjort tio mål på de fem senaste matcherna!
Man ligger just nu utanför slutspel och det gäller att fortsätta att plocka poäng framöver för att kunna nå slutspel, något man absolut har möjlighet att göra.
Nu är det återigen bortaplan, men ser man till de tio senaste bortamatcherna så har man faktiskt bara en förlust.
Kollar man över hela säsongen hittills så har man vunnit 19/33 bortamatcher, ett bra facit med tanke på att man bara vunnit 18/36 hemmamatcher.
Skador har man på Kreider och Haley.

Visserligen är NY Rangers b2b här, men med tanke på hur klara underdogs man är i matchen samtidigt som hemmalagets skadeläge är oerhört tufft så tror jag absolut man kan hota här, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 2u hos Unibet , 888sport , Casumo eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip