Skadedrabbade Colorado ställs mot NY Rangers hemma i Ball Arena natten till lördag, och med tanke på skadeläget är gästerna befogade favoriter.

Colorado tillhör ett av ligans bästa lag och man har sett bra ut hittills. På slutet har det dock gått klart tyngre då man bara tagit två segrar på de sju senaste matcherna, och till denna matchen har man tre raka nederlag i ryggen.
Senast blev Boston en för tuff nöt att knäcka och man fick kliva av isen med 0-4 i baken, ett resultat som var rättvist då gästerna var det bättre laget.

Anledningen till de tuffa resultaten på slutet är skadeläget då man senast hade tio spelare på skadelistan, och då är det bland annat namn som Landeskog, MacKinnon, Lehkonen och Nichushkin, spelare som leder lagets offensiv.
Till denna matchen lutar det åt att man får tillbaka någon spelare offensivt då man skickat ner Ranta till AHL, men det lär knappast göra några större skillnad här.

NY Rangers tog en fin skalp senast borta mot ett Vegas som imponerat. Efter två spelade perioder stod det 1-1 på tavlan men då klev man ut och gjorde en imponerande tredjeperiod, och man gick ifrån och vann tillslut med 1-5. Det var en klart bättre insats än matcherna innan, så man lär komma ut bra även här.

Till skillnad mot hemmalaget så har man ett riktigt bra läge i truppen då man förväntas ha fullt lag att tillgå, och med spelare som Zibanejad, Panarin, Kreider och Fox på isen så är man klart mer spetsigare än hemmalaget.

NY Rangers kommer från en riktigt bra insats på bortais mot Vegas och nu ställs man mot ett Colorado som är otroligt skadedrabbade, något man bör kunna utnyttja, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Georgiev (Confirmed) - Shesterkin (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u

This is the stats tab
This is the post tip