Ett skadeskjutet Colorado tar sig an ett formsvagt ottawa hemma i Ball Arena, men känslan är att man blir för stora favoriter.

Colorado kommer från förlust mot Chicago med 3-2 där man visserligen skapade en hel del lägen. Båda målen kom dock i powerplay och i fem mot fem fick man inte in några puckar, och inte förvånade var det spelare som Nichushkin, Rantanen och MacKinnon som var inblandad i det mesta framåt.

Nu möter man ett något tuffare motstånd, men ändå ett lag man ska slå på hemmais normalt sett.
Det finns dock tunga avbräck i truppen som stör då backstjärnan Makar är dtd och kan missa matchen. Även backen Girard saknas samt Lehkonen och Cogliano, så det är inga dussinspelare borta, och med tanke på det ska man inte vara solklara favoriter i matchen.

Bryter Ottawa sin dystra svit?

Ottawa har gjort en del bra matcher och tagit några fina skalper under säsongen. Till denna matchen kommer man dock med fem raka förluster i ryggen där man förlorat mot Carolina, St Louis, Dallas, Vegas och nu senast Arizona, så i många av matcherna har motståndet varit riktigt tufft.

Man har släppt in en hel del mål i matcherna så det gäller att man sätter defensiven bättre. Offensivt finns det massor av kvalitet i Tkachuk, Tarasenko, Batherson och Stutzle för att nämna några, och med tanke på det ska man inte räknas bort helt här.
Joseph, Chartier och Chabot saknas.

Colorado har flera tunga avbräck i truppen och med tanke på det tycker jag man blir väl stora favoriter, och jag går på bortaseger i matchen.

Georgiev (Unconfirmed) - Forsberg (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Expekt
This is the stats tab
This is the post tip