Natten bjuder tre matcher i NHL och jag har hittat ett spel i matchen mellan Colorado och Pittsburgh.

Colorado är i en lite sämre period nu då man bara vunnit två av de sju senaste matcherna. Senast blev det förlust borta mot Rangers med 5-3 där man stundtals uppträdde svagt defensivt.
Normalt sett är man riktigt starka offensivt med spelare som MacKinnon, Landeskog och Rantanen i spetsen, men det finns fler spelare offensivt som levererar.
Hemmaplan gäller här och formen är svag då man bara vunnit en av de fem senaste hemmamatcherna. Man har släppt in hela 24 mål i dessa matcher, och höjer man sig inte defensivt här så lär man straffas.

Pittsburgh gör det väldigt bra hittills trots avsaknaden av Crosby. Nu är han dock eventuellt tillbaka i spel här och det är ett klart plus offensivt för laget.
Man kommer från en 3-4 seger borta mot Vegas där man hade bra utdelning då man bara fick iväg 16 skott. Det var dock starkt att vinna en sådan tuff match och det boostar självförtroendet ännu mer.
Bortamatch här igen och formen är riktigt bra med sex segrar de sju senaste bortamatcherna.
Det finns en del skador som stör i laget, men man har visat sig klara sig bra ändå, och mot ett svajigt försvar hos hemmalaget så bör man kunna få in en del puckar.

Jag tror på en målrik match då hemmalaget visat ut brister i försvaret. Samtidigt så har man en riktigt bra offensiv, så man lär även göra en del mål framåt.

Grubauer (Unconfirmed) - Jarry (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u hos Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip