Söndagkvällen bjuder på NHL-hockey, och här i matchen mellan Colorado och Pittsburgh tror jag på hemmaseger.

Colorado gör inget annat än vinner matcher för tillfället, och man är just nu uppe på åtta raka segrar.
Senast körde man över Columbus med 6-1 där man även vann skotten med klara 51-24, så det var klasskillnad mellan lagen. Visserligen är motståndet tuffare nu, men man är fortfarande ett betydligt bättre lag än Pittsburgh.

På slutet har man fått tillbaka Nichushkin i truppen och han har gjort åtta poäng på de sex matcherna och totalt 50 poäng på 46 matcher under säsongen, så han håller en hög klass.
Lägg även på namn som Rantanen, MacKinnon, Mittlestadt, Makar och Lehkonen så säger det en hel del om vilken klass truppen besitter, och då man trivs riktigt bra på hemmaplan ska man kunna förlänga sin segersvit.
O’Connor förväntas missa matchen.

Pittsburgh räcker inte till på bortaplan

Pittsburgh kommer från dubbla förluster där man förlorat mot NJ Devils med 5-2 samt Dallas med 4-2. Motståndet har således varit bra, men nu känns motståndet ännu tuffare.
Nu är det dessutom bortaplan igen och det är ett stort minus då man kommer till matchen med sju raka förluster på bortaplan, och sett till de 14 senaste har man bara vunnit två på resande fot.

Att man blivit av med Jake Guentzel är givetvis ett stort minus, och nyförvärvet av Bunting är inte dåligt, men han håller inte samma klass.
Visst att man har spelare som Rust, Karlsson och Crosby i laget, men varken spetsen eller bredden är på samma nivå som hemmalaget, något jag tror visar sig här.
Nieto och Harkins saknas samtidigt som Carter och Graves är dtd.

Colorado har hög klass, trivs på hemmaplan samt har formen på topp och mot ett Pittsburgh som har problem på resande fot bör inte vara några större bekymmer, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Georgiev (Unconfirmed) - Jarry (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 3u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip