Klasskillnad ska råda när Colorado tar emot San José hemma i Ball Arena.

Colorado kommer från en seger där man vann mot St Louis med 1-2, och Devon Toews blev sen matchhjälte då han avgjorde med bara 2.54 kvar.
Här väntar hemmais och där kommer man med fem raka segrar i ryggen och sett till hela säsongen har man vunnit 14 av 18 hemmamatcher, så att komma till Ball Arena som bortalag är ingen enkel uppgift.

Truppen är betydligt bättre än gästernas då man har stjärnor som Makar, Rantanen, MacKinnon och Nichushkin, och även att man fortsatt saknar Lehkonen så ska man vara numret större och man bör kontrollera matchen från nedsläpp.
Utöver Lehkonen saknas Francouz och Girard samtidigt som Colton är ett frågetecken.

San José har inget att sätta emot

San José har efter 36 matcher bara tagit nio segrar, och med 21 poäng är man jumbo i ligan.
Sex av dessa nio segrar är även tagna på hemmaplan och på resande fot som väntar nu har man bara vunnit 3/19 matcher, så det är en tuff uppgift man står inför.

I Truppen har man Hertl, Duclair och Granlund som är bra spelare. Överlag är dock truppen en av ligans absolut svagaste och då man varken imponerar offensivt eller defensivt så ska man inte kunna mäta sig med ett av ligans bästa lag, något vi även fick se senast de möttes i Ball Arena då det blev en 6-2 förlust.
Benning, Couture, Emberson, MacDonald, Smith och Sturm förväntas missa matchen samtidigt som Blackwood är ett frågetecken.

Colorado är nummer större än jumbon San José och på hemmaplan tror jag man sätter gasen i botten direkt, och då ska man ha bra chanser att leda matchen redan efter första perioden.

Georgiev (Unconfirmed) - Kahkonen (Unconfirmed)

Speltips: 1 första perioden och jag investerar 1u hos Betsson
This is the stats tab
This is the post tip