Colorado med en del avbräck tar emot Seattle natten till måndag, och detta är ingen enkel uppgift man står inför.

Colorado har ett riktigt starkt lag med spelare som MacKinnon, Rantanen och Makar, spelare som verkligen är ett konstant hot för motståndarna.
I conferencen ligger man på en åttondeplats där det dock bara är tre poäng upp till femteplatsen, så det är en tight tabell, och för lagets del har man spelat färre matcher än samtliga lag ovanför i tabellen.

Man har dock en del skador som stör laget i Landeskog, Johnson, Helm och Francouz samtidigt som MacDermid, Manson och Nichushkin även dem är frågetecken, och då man kommer från två raka förluster där man släppt in hela 14 mål så är jag inte enig att man ska vara klara favoriter.

Seattle kommer med tre raka segrar i ryggen och även om motståndet varit enklare än nu så bygger det självförtroende. Man är även ett av lagen som överraskat klart mest på mig då man ligger på en fin femteplats, före lag som just Colorado samt Calgary och Edmonton.

Nu är det fjärde raka bortamatchen som gäller men det är inget hinder då man visat upp ett grymt fint spel på resande fot, och hittills har man vunnit 20/32 matcher på bortais.
Som lag är man inte lika spetsigt som Colorado, men man har fått ihop ett bra lag med fin bredd, och man har helt klart kvalitet nog att störa Colorado här.
Burakovsky och Donskoi saknas.

Colorado är i grunden det bättre laget men med tanke på de senaste insatserna och att man har en del avbräck så håller jag inte med om att man ska vara klara favoriter, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Georgiev (Unconfirmed) - Grubauer (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip