Colorado jagar revansch efter försluten mot Seattle senast, och här tror jag klart mest på hemmaseger.

Colorado slutade trea i conferencen i en tight tabell, och upp till förstaplatsen var det bara två poäng, så man har gjort en bra grundserie.
I den första åttondelsfinalen blev det dock förlust med 1-3 och trots det var det ingen dålig insats man stod för, och gästernas Grubauer vann målvaktsmatchen.

Till denna matchen lär man få se ett Colorado som kommer gå in fullt ut då man inte alls är nöjda med förlusten i den första matchen.
Kollar man även på truppen så har man en betydligt bättre trupp med stjärnor som Makar, Rantanen och MacKinnon för att bara nämna några stycken, och här ska man vara numret större än gästerna.
Cogliano, Helm och Johnson saknas.

Seattle får det tufft

Seattle var klara underdogs senast och trots det klev man ut och gjorde en bra insats, och man fortsätter att överraska.
I conferencen slutade man på en sjundeplats i en rätt tight tabell, så man är helt klart ett av lagen som överraskat mest positivt.
Här är dock känslan att man står inför en betydligt tuffare uppgift då Colorado vet vad som gäller, och det kommer inte vara på tal om någon underskattning.

Truppen har inga större stjärnor som sticker ut som det är hos hemmalaget utan det är gruppen som ska visa vägen, vilket man sett funka hittills under säsongen.
Med Donskoi och Hayden borta samtidigt som Burakovsky även han förväntas saknas så finns det en del tveksamheter i laget, och jag tror man får svårt att bärga en ny seger här.

Colorado är ett betydligt starkare lag än Seattle och efter förlusten senast lär stjärnor som MacKinnon och Rantanen kliva fram ytterligare, och jag tror på hemmaseger i matchen.

Georgiev (Unconfirmed) - Grubauer (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip