Seattle står inför en tuff bortamatch mot Colorado natten mot fredag, och här får man svårt att bryta förlustsviten.

Colorado studsade tillbaka direkt efter 7-0 förlusten mot Vegas då man hemmaslog NJ Devils med 6-3.
Just i Ball arena har man varit omutliga hittills då man vunnit samtliga fyra matcher där man även har 20-8 i målskillnad, så man har visat upp ett bättre spel på hemmais än på resande fot.

Senast var det stjärnorna Makar, Rantanen och MacKinnon som visade vägen då de två förstnämnda gjorde tre poäng och den sistnämnda två.
Förutom dem så finns det mycket kvalitet i laget i Lehkonen, Nichushkin, Toews och Drouin för att nämna några, och på hemmais ska man ha goda chanser att plocka en ny seger, speciellt då man även är det bättre laget.
Francouz saknas i matchen.

Seattle får tufft att bryta förlustsviten

Seattle har gjort en godkänd inledning på säsongen då man ligger på en elfteplats i conferencen.
I de två senaste matcherna har man fått se sig besegrade av Calgary och Arizona, och ska man lyckas vinna här krävs det rejäl höjning då man står inför en riktigt tuff uppgift.

På skadelistan har man fortsatt Burakovsky och Tanev där det förstnämnda stod för 39 poäng på 49 matcher förra säsongen, så där tappar man offensiv kraft.
Jordan Eberle saknas även till denna matchen då han skadades på träning, så offensivt är man klart försvagade.
Man har dock spelare som håller bra kvalitet i Schwartz, Beniers och McCann, men de har inte stjärnor som hemmalaget fogar över, och jag tror man får en tuff match här.

Colorado har gått rent på hemmaplan under säsongen och då man ställs mot ett Seattle man normalt sett är numret större än tror jag man tar en ny vinst, och jag går på hemmaseger i matchen.

Prosvetov (Confirmed) - Grubauer (Likely)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip