Colorado tar sig an St Louis natten mot torsdag, och här ska vi kunna få se en hel del mål.

Colorado kommer från två raka 4-0 förluster mot Pittsburgh och Buffalo, så man har haft otroligt svårt att få in pucken.
Då var det på resande fot och nu vänder man till hemmaplan vilket känns som ett klart plus då man lär vilja visa hemmapubliken målformen som man hade innan dessa matcher då man gjorde 17 mål på tre matcher.

Här startar sannolikt Prosvetov i kassen, och skulle det bli så är det ett minus då han gjort sparsamt med NHL-matcher under sin karriär.
Samtidigt har man skyhög kvalitet offensivt i MacKinnon, Nichushkin, Lehkonen och Rantanen, och efter två raka nollor känns det som det kan lossna rejält här.
Francouz och Landeskog saknas fortsatt.

Gästerna får det svettigt i egen zon

St Louis kommer från en förlust där man klev av mållösa då Vancouver vann med 5-0.
Innan dess har man gjort en del bra resultat då man slagit Calgary med 0-3 och Pittsburgh med 4-2.

Offensiven har dock inte sprudlat hittills då det bara blivit 14 mål på sju matcher. Nu är det dock ett Colorado man möter som släppt in 16 mål de fyra senaste, så med spelare som Kyrou, Thomas och Buchnevich framåt ska man kunna få in ett par puckar även om det är långsökt att man ska vinna matchen.

Colorado är normalt sett riktigt spetsiga framåt. Samtidigt har man sett svaga ut defensivt senare tiden, vilket bör kunna öppna för en underhållande och målrik tillställning.

Prosvetov (Likely) - Binnington (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip