Här bjuds vi på ett riktigt fint möte i NHL då Colorado gästas av Tampa Bay, och här bör det finnas bra chanser till mål i matchen.

Colorado kommer från en oväntat 1-3 förlust hemma mot LA Kings senast. Gästerna var dock inte alls lika bra som hemmalaget, och Quick var magisk i kassen. 1-2 målet kom med bara 55 sekunder kvar så det var en tung förlust för laget.
Normalt sett är man sylvassa framåt då man är ett av fem lag som gjort över 200 mål hittills denna säsongen. Med spelare som Rantanen, MacKinnon, Landeskog, Burakovsky och Donskoi i laget så är det inte konstigt då offensiven håller hög klass.
Nu är det hemmaplan och där brukar man bjuda på matcher med mycket mål, något jag tror det blir även nu.
Skador har man på Wilson och Kadri.

Tampa Bay kommer från en 5-3 seger mot Philadelphia och här kommer man med ruskigt bra form då man vunnit sina tio senaste matcher.
Man är det formstarkaste laget i hela ligan för tillfället och nu är det tre poäng upp till Boston som leder conferencen. Tillsammans med Toronto så har man gjort flest mål i hela ligan med 211 stycken, en riktigt bra siffra.
En del av de senaste matcherna har blivit målsnåla, men då har man också saknat Stamkos i dessa matcher. Näst senast saknades även Kucherov i en match man vann med 3-1. Senast var båda tillbaka och då gjorde man fem mål direkt där Kucherov och Stamkos stod för två poäng var, så dessa spelare höjer offensiven rejält.
Skador finns på Rutta och McDonagh.

Detta bör bli en riktigt underhållande match då vi får se spelare som Rantanen, MacKinnon, Kucherov och Stamkos på isen, och jag tror på målkalas i matchen.

Grubauer (Unconfirmed) - Vasilevski (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u hos 888sport , Unibet , Casumo eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip