Dags för Stanley-Cup final där Colorado och Tampa Bay ska göra upp i en förmodad underhållande matchserie, och här börjar Colorado på hemmais i Ball Arena.

Colorado har sett starka ut under hela säsongen och man vann sin conference före Minnesota.
I slutspelet har framgångarna fortsatt då man svept både Nashville och Edmonton med 4-0 i matcher, och totalt har man vunnit 12/14 matcher i slutspelet.

Man har haft Nazem Kadri skadad som missade den sista matchen mot Edmonton och är han inte tillbaka är det givetvis ett tungt avbräck offensivt.
I laget har man dock spelare som Toews, Makar, MacKinnon och Landeskog för att nämna några, så det finns både gott om spets och bredd i laget, något som bör göra att man klarar sig bra även utan honom.
I övrigt saknas Girard samtidigt som Cogliano är tveksam.

Tampa Bay imponerade inte nämnvärt under grundserien då man slutade på en femteplats i conferencen. Visst var det bra lag som kom före, men man borde nog plockat fler poäng.
I slutspelet har det dock sett riktigt bra ut då man bland annat svepte Florida med 4-0 i matcher, vilket är ruskigt imponerande då de imponerat oerhört under säsongen.
Nu senast vände man även 2-0 till 2-4 i matcher mot NY Rangers, och en stor anledning var Vasilevski som gjorde riktigt bra insatser mellan stolparna.

Brayden Point som är en av lagets bästa spelare har saknats i matcherna mot Florida och NY Rangers då han varit skadad. Inför denna matchen tränar han med laget, men status är fortfarande oklart.
I laget finns det dock bra kvalitet i namn som Kucherov, Stamkos och Hedman som håller en hög nivå. Nu är motståndet dock tuffare än senast, och känslan är att man får det klart tuffare här.

Tampa Bay har gjort det väldigt bra i slutspelet hittills men här väntar oerhört tufft motstånd i Colorado som är ett av de absolut bästa lagen u ligan, något jag tror blir för tufft, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Francouz (Unconfirmed) - Vasilevski (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip