Efter segern i den första matchen för Colorado mot Tampa Bay väntar en ny hemmamatch i Ball Arena där man har läge att koppla ett järngrepp om matchserien, något jag tror man gör.

Colorado visade ingen ringrost efter en längre vila i den första matchen då man klev fram och hade 3-1 redan efter den första perioden. Man kunde dock inte hålla ledningen då Tampa Bay kom tillbaka, och det krävdes ett avgörande i förlängningen där Andre Burakovsky klev fram för hemmalaget då han gjorde det avgörande 4-3 målet.
Spelmässigt så var det en bra insats och med tanke på att man nu har den matchen i kroppen så lär insatsen här vara ännu bättre.

I laget har man stjärnor som Landeskog, Rantanen och MacKinnon som samtliga hamnade i poängprotokollet senast. Spelare som Nichushkin, Burakovsky och Makar finns även i truppen, så både spets och bredd finns det gott om, och även om man möter ett erfaret Tampa Bay så ska man ses med goda möjligheter att ta en ny seger.
Girard förväntas missa matchen samtidigt som Kadri och Cogliano är tveksamma.

Tampa Bay gjorde inte en av sina bästa matcher senast även om man lyckades ta matchen till förlängning, och här lär man försöka komma ut och vara redo direkt från start.
Ser man till slutspelet så har man verkligen imponerat då man bland annat slagit ut Toronto med 4-3 i matcher samt succelaget Florida med hela 4-0 i matcher.
Nu möter man dock ett ruggigt bra motstånd som både imponerat under grundserien och slutspelet, så det gäller att man tar ytterligare kliv om man ska kunna gå hela vägen.

Positivt är att Brayden Point var tillbaka i laget senast efter en tids frånvaro, och det dröjde bara tolv minuter innan han hamnade i poängprotokollet, så där har man ett vasst vapen offensivt. Även namn som Kucherov, Hedman och Stamkos finns i laget, så man har precis som hemmalaget en stark trupp, men i mina ögon är att man inte är riktigt på samma nivå som Colorado.

Tampa Bay lyckades ta den första matchen till förlängning. Här tror jag dock att man får det tuffare då hemmalaget lär vara ännu bättre än senast då man inför den matchen inte hade spelat på nio dagar, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Francouz (Unconfirmed) - Vasilevski (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip