Efter två raka bortamatcher väntar nu hemmamatch för Colorado i finalserien mot Tampa Bay, och efter tre segrar på fyra matcher har man nu läge att ta hem bucklan inför hemmafansen.

Colorado lyckades efter nederlaget med 6-2 resa sig senast och vinna med 2-3 trots bortaplan, och det efter förlängning.
Nazem Kadri var tillbaka i spel senast efter att ha missat fyra matcher, och extra kul var det för honom att få avgöra matchen i förlängningen.
Med den segern kopplade man även ett järngrepp om matchserien då man har 3-1 i matcher.

Nu väntas det hemmamatch efter två raka bortamatcher och där har man varit starka då man vunnit båda mötena i finalserien, bland annat med 7-0 i match två.
Nu väntar kanske inte några sådana siffror, men med namn som MacKinnon, Makar, Rantanen och Landeskog i truppen så finns det en otroligt hög kvalitet, och jag tror man vinner och tar hem Stanley Cup inför hemmapubliken.
Burakovsky och Girard förväntas missa matchen.

Förlusten för Tampa Bay senast var riktigt tuff då man nu sitter i en extremt jobbig sits då man måste vinna samtliga tre matcher för att vinna matchserien, något som kommer bli riktigt tufft.
Det är även på hemmaplan man gör sina bästa matcher då man inför förlusten senast hade tagit åtta raka segrar.
Nu väntar dock en extremt tuff match på bortais, och då man faktiskt bara vunnit en av de fem senaste bortamatcherna så visar det att man har det klart jobbigare på resande fot.

Visst har man hög klass i truppen i namn som Vasilevski, Hedman, Kucherov och Stamkos. Brayden Point är dock fortsatt ett frågetecken inför matchen, och då laget även inte riktigt är på samma nivå som Colorados så tror jag att man får det tufft i Ball Arena.

Colorado ser fortsatt riktigt starka ut och här har man läge att spela hem bucklan inför hemmafansen mot ett Tampa Bay som inte alls är lika bra på resande fot, en chans jag tror man tar, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Kuemper (Unconfirmed) - Vasilevski (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip