Dags för Colorado och Vegas att göra upp för femte gången i denna superintressanta matchserie, och här tror jag att Vegas kan stå upp bra trots bortais.

Colorado öppnade på absolut bästa sätt i matchserien mot Vegas då man vann den första matchen med klara 7-1, och man var ruskigt bra i matchen.
Därefter blev det en 3-2 seger efter förlängning där man dock kan tacka Grubauer som räddade 39/41 skott, och man hade skaffat sig en stabil 2-0 ledning i matcher.

I de två senaste matcherna har det dock blivit förluster och kikar man på den senaste matchen så blev det 5-1, och trots att man tog ledningen med 0-1 så var det aldrig nära då man var klart sämre än Vegas i matchen.
Kikar man på truppen så har man spelare som MacKinnon, Landeskog och Rantanen som är sylvassa framåt. Den förstnämnda har dock inte gjort poäng i de två senaste matcherna, och det är helt klart något som oroar då han är en av lagets största stjärnor.

Nu vänder man tillbaka på hemmais och det är en fördel då man fortfarande är obesegrade på hemmaplan i slutspelet, men efter de senaste insatserna så är jag inte alls säker på att man bara kliver ut och vinner matchen.
Saknas gör Johnson, Calvert, O’Connor och Kadri.

Vegas öppnade matchserien med två raka förluster där man trots en riktigt bra insats i den andra matchen fick kliva av isen som förlorade, och man hade satt sig i ett jobbigt läge.
Man har dock visat upp en riktigt fin lagmoral då man trots det rest sig, och i de två senaste matcherna har man sett ruskigt starka ut då det blivit segrar med 3-2 samt 5-1.

Senast stod Marchessault för ett hattrick samtidigt som Karlsson stod för tre assist, och tillsammans med Smith så har den kedjan sett bra ut offensivt i de två senaste matcherna, men man har fler spelare i laget som håller en riktigt bra nivå.
Defensiven har även den varit bra på slutet då man senast bara släppte till 18 skott mot ett offensivt skickligt Colorado, vilket är starka papper, och och här tror jag man återigen gör en bra match trots bortaplan.
Saknas gör Krebs och Nosek samtidigt som Janmark är tveksam.

Vegas har sett riktigt bra ut i de senaste matcherna och nu när man vunnit två raka så lär självförtroendet vara på topp, och här tycker jag att Colorado blir alldeles för stora favoriter.

Grubauer (Unconfirmed) - Fleury (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp +0,5 (samma spela som X2) och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip