Tjena.


Columbus

Jackets som är inne i ett sjukt stim just nu där man har en winning streak på 7 matcher. Det är ett record för klubben. På sina senaste 10 matcher har man ett record på 8-2-0 där dom två torskarna består av lag som Blues och Avalanche på borta plan dessutom.
Hur jag än vrider på tanken att snart kommer en förlust för Jackets tror jag inte den kommer idag. Jackets har blivit ett lag som kan producera en hel del. Som jag har nämnt tidigare när jag har rekat just Jackets så anser jag att Traden med Nash var bara nyttigt för Jackets som klubb. Detta har gjort att fler HAR och MÅSTE ta mer ansvar vilket vi har sett ge resultat. Lockout säsongen gjorde dom bra och nu iår går dom också mot en bra säsongen. Traden att trada Bob var mycket bra för Jackets. Man fick in Bob från philly som egentligen inte hade så mycket självförtroende och matcher spelade. Men han har blommat ut totalt och inger mycket lugn bland backarna i Jackets.
För att gå tillbaka bland producerandet bland Jackets forward så har dom snittat cirkus 5 mål per match på sina senaste 5 matcher. Man har 6 spelare som ligger över 10 mål i laget vilket är bra.
Idag saknas Gaborik,Boll och Comeau. Gaborik och Comeau åker på träningarna nu och bör vara tillbaka snart och det ger nog Jackets "injury" lista den kortaste på länge.
Calvert stog över träningen i morse men ska spela enligt Richards. Blockade ett skott i tisdags som tog illa.


Philadelphia

Flyers börjar komma tillbaka till formen dom hade i början av säsongen som var bedrövlig. Jag tycker senast Flyers gjorde en hyfsad presentation var mot Montreal hemma.
Efter det har det varit samma gamla Flyers med sitt dåliga försvarspel och i egen zon där dom är så otroligt slarviga och tappar ofta pucken.
På dom senaste 6 matcherna som jag tycker Philly har kommit tillbaka till sitt gamla jag har man släppt in 4.5 mål i snitt.
Man spelade senaste igår mot Carolina som egentligen skulle spelas i tisdags, blev uppskjuten pga oväder i Pennsylvania området och framför allt i Philadelphia. Matchen igår vann Canes med 3-2 i Fargo och man gjorde ingen bra match igår heller.

Bobrovsky startar för Jackets och Emery för Flyers.

Kommer Jackets ut med den speeden man har haft under sin Winning streak så tror jag Flyers kommer få det svårt inatt.

Dom har mötts två gånger denna säsongen och har 1-1 i matcher. Matchen i Fargo där Philly vann så vände dom ett 2-4 resultat till 5-4 med 4 minuter kvar.


Jackets @2.10 spelas. 3/5 Units.

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip