Columbus Blue Jackets - Philadelphia Flyers

Goalies: Bobrovsky (probable) vs Mason (probable)

Columbus Blue Jackets bröt sin 16 matcher långa vinstsvit när man föll mot Washington Capitals med klara 5-0. Man spelade igår mot NY Rangers och förhoppningarna låg på att studsa tillbaka på bästa sätt. Matchen började väldigt bra och Jackets PP fortsätter att vara livsfarligt. Man skaffade sig en 4-1 ledning i matchen och allt så ut att gå Jackets väg. Dock lyckades Rangers, som så många gånger förut studsa tillbaka i tredje perioden och gjorde 3 raka mål och vann matchen med 5-4. En väldigt imponerande vinst, men Jackets har saker att fundera över.

Philadelphia Flyers spelade också igår fast man hade en tidig match mot Tampa Bay Lightning. Flyers dominerade matchen från början, men det var Tampa Bay som tog ledningen efter att Kucherov avslutat en 2 mot 1:a. Flyers grävde inte ner sig utan körde på likt man gjorde i början och man fick tillslut utdelning. 3 raka mål i andra perioden gjorde att man skaffade sig en ledning man inte kunde tappa. Slutresultatet skrevs till 4-2.

Båda lagen är alltså B2B i natt och det är två målfarliga lag som ställs mot varandra. Jackets valde att vila Bobrovsky till nattens match och han har varit huvudfigur hos Jackets i år. Båda lagen spelade målrika matcher och speciellt Jackets har problem med försvaret. 10 insläppta mål på 2 senaste matcherna måste betyda att Tortorella vill spela organiserat i D i natt. Två trötta lag bör dra ner på tempot lite och jag tycker vi har bra chans på lite mål här.

Jag kommer därför spela

Columbus Blue Jackets - Philadelphia Flyers U 5.5 mål @ 1.909 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

Twitter: @bethhockeystick