Tjena.


Columbus 22-20-4

Jackets är iår 5-1-0 och går riktigt bra för tillfället. Man har fått tillbaka Bob i kassen som har gjort riktigt bra prestationer efter skadan. Man slog senast Lightning hemma med 3-2. Såg inte matchen tyvärr så vill inte uttala mig om den. Innan dess slog man Rangers och Jets borta och han imellan ta emot Canes hemma med en shootout 3-0.
Tycker att dom flesta lagen inte tar Jackets på allvar precis som förra säsongen. Man har ett lag som är villigt att kämpa till 110% för varandra. Horton som har varit skadad och missat i princip halvasäsongen är tillbaka och med honom har Jackets ett record med 5-1 på Hortons 6 spelade matcher.
Till dagens match saknar Jackets Comeau,Skille,Gaborik,Boll och Gabriel. Tyutin har varit lite sjuk och känt sig illamående igår och stog över träningen men förväntas spelas. In case not så har dom kallat upp Prout från Springfield.
Det bästa som hände Jackets var att Nash blev borttradad. Han var den stora stjärnar där och han som skulle göra målen. Nu blir målen mer utspridda till många och dom innehar 5 stycken som ligger över 1 mål vilket får ses som godkänt, Ansvaren ligger nu på alla och inte bara på Nash som lämnade inför lockout säsongen och vi såg direkt hur Jackets lag svarade på det där dom var riktigt nära att nå slutspelet.


Washington 22-17-8

Capitals är precis som i vanlig ordning up and down lag. Hade det inte varit för firma Bäckis/Ovie så hade man fan inte haft mycket rätt. Har sett alldeles för många matcher av Caps där man stundtals kan dominera matcher men vinner inte endå. Står inte firma Bäckis/Ovie för ett par mål/ass så vinner man inte många matcher. Liksom Joel Ward ligger tvåa i skytteligan i Caps på 13 mål, Killen vet inte hur man gör mål vilket säger en del om Caps tycker jag. Ward har snittat 0.1 mål/match under sin NHL karriär. Caps D ser allt annat än bra ut tycker jag. Man tillåter alldeles för många chanser åt motståndarna match efter match. Man släpper nästan in 3 mål per match och ja just nu känns det som om AHL målisen Grubauer är första keepern, dock har han gjort det helt OK %93.6 och GA/G 2.06
Jack Hillen är den enda som saknas i Caps.

Caps har visserligen haft ganska enkelt för Jackets.
Man har gått vinnande i 8 av dom senaste 9 matcherna inkl försäsong

Idag tror jag Jackets vänder den negativa trenden mot Caps och tar en seger mot dom.

Jackets @2.35 spelas 3/5 Units.

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip