Columbus Blue Jackets - Boston Bruins

Goalies: Bobrovksy (probable) vs Rask (probable)

Dags för game 3 mellan suveräna Columbus Blue Jackets och tunga Boston Bruins. Matchserien är helt öppen och lika jämn som väntat och både Game 1 och Game 2 fick avgöras efter övertid. Båda lagen har vunnit var sin match och i natt återstår det att se vilket lag som tar ledningen i matchserien.

Columbus Blue Jackets är laget som imponerat mest på mig detta slutspel. Detta självklart eftersom man slog dominanta Tampa Bay Lightning med hela 4-0 vilket ingen såg komma. Jackets har hela slutspelet visat upp ett självförtroende som man inte sätt alls under sista tredjedelen av säsongen även fast man tagit in världsklasspelare. Men efter att laget krigat in sig till slutspel så är det som en sten som fallit på plats och just nu spelar man respektlöst och fantastiskt varje match. Game 1 mot Bruins så förtjänade man vinsten men efter en sent insläppt mål så tog Bruins matchen till OT och väl där tog man hem Game 1, men senast fick man alltså revansch i en spegelvänd matchbild där Bruins var det bättre laget överlag, men denna gång så avgjorde Jackets i OT efter mål av stjärnstillskottet Matt Duchane i PP.

I natt vänder alltså serien till Columbus och man har övertagit hemmaisfördel efter att man vann senast på bortais. Jacket har hela säsongen varit otroligt starka hemma och båda mötena med Tampa Bay i slutspelet så körde man över Tampa vilket imponerar enormt. Jag tror man kommer öppna i högt tempo här men Bruins har visat sig starka och bör kunna kontra in ett par puckar. Bästa spelet i matchen är utan tvekan Ö5.5 mål när vi erbjuds en bra bit över 2.00 då detta är en offensiv matchup. Jag kommer därför spela

Match: Columbus Blue Jacket - Boston Bruins
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 2.16
Insats: 4/7u
Bolag: Unibet , LeoVegas , 888sport
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick
Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip