Columbus och Boston gör upp i Nationwide Arena natten mot tisdag, och trots tuffare resultat för gästerna på slutet så får de mitt förtroende.

Columbus gick natten mot måndag en match mot Carolina på bortais där det blev förlust med 3-2. Man tappade 0-2 sista 10, men sett till 60 minuter var Carolina det bättre laget, och det är något som kan sätta spår till denna matchen.
Dessutom är Merzlikins confirmed i kassen vilket öppnar upp för Spencer Martin här, vilket är ett minus.

Man har inte gjort någon succeinledning på säsongen då man ligger med i botten, vilket man förväntat inför säsongen.
En spelare som Patrik Laine har inte kommit upp och nivå och det är viktigt att samtliga ledande spelare producerar då truppen inte är den bästa, och här borde man väga för lätt.
Tarasov, Roslovic och Severson förväntas missa matchen.

Boston jagar trendbrott

Boston har sett riktigt stabila ut hittills och man har varit ett av lagen som imponerat klart mest. De två senaste matcherna har man dock förlorat med 2-5 och 7-4, vilket innebär tolv insläppta mål, vilket inte hör till vanligheterna då man har ett ruskigt bra målvaktssida.
Nu har man fått några dagar att slipa på detaljer och man bör komma ut både utvilade och bättre till denna matchen.

I truppen har man flera starka namn i Pastrnak, Marchand, McAvoy och Zacha, så det finns kvalitet både offensivt och defensivt, och här tror jag man går ut och bryter sin förlustsvit på två matcher.
Bara Lucic saknas i matchen så skadeläget är bra.

Columbus har fått kortare vila och då även Merzlikins sannolikt inte spelar här så tycker jag Boston ska ha goda chanser till seger, och jag går på bortaseger i matchen.


Merzlikins (Unconfirmed) - Ullmark (Unconfirmed)
Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip