Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres

Goalies: Bobrovsky (probable) vs Hutton (probable)

Möte mellan två lag slutspelskrigande lag när hemmastarka Columbus Blue Jackets ställs mot unga Buffalo Sabres.

Columbus Blue Jackets har gått bra den här säsongen och man ligger på en tredjeplats i Metropolitan division vilket betyder att man för tillfället har en slutspelsplats. Man har en okej form med 6 vinster senaste 10 matcherna men avslutade svagt inför All Star breaket med att förlora två raka matcher, senast mot Minnesota Wild med 1-2 på bortais. Det var en relativt riktigt jämn match. Wild började matchen bäst och skaffade sig en 2-0 ledning i första perioden och även om Panarin hittade en reducering i andra perioden lyckades aldrig Jackets hitta en kvittering. Wild spelade bra och höll Jackets mestadels på utsidan vilket gjorde jobbet relativt enkelt för Dubnyk.

Buffalo Sabres ligger just nu 9a I Eastern Conference och laget krigar för att ta den sista wild card platsen. Man är ett lag som verkligen har kvalité men ibland kommer man in i perioder där man gör en del misstag. Laget är lite i en sidan period just nu innan uppehållet och har endast vunnit 3 matcher senaste 10. Senast föll man mot Vancouver Canucks med 4-3 i en match man borde vunnit då man spelade bra och var det bättre laget, men slarvade bort matchen i tredje perioden. 39 skott mot mål räckte därmed inte till seger och detta var en typisk match av Sabres där man visar prov på ineffektivitet. Det mesta i laget kretsar kring Eichel och Skinner och när de inte presterar så har Sabres svårt att vinna matcher.

I natt är det första matchen för båda lagen efter det kortare uppehållet och Jackets som vanligtvis är hemmastarka bör enligt mig ha bra chans att ta två poäng. Tycker Jackets på hemmais är ett stabilt lag som allt som ofta gör det svårt för sina gäster. Tycker inte Sabres sett för bra ut på slutet och detta är ett perfekt tillfället för Jackets att bryta sin förlustsvit. Man brukar gilla att spela mot Sabres och snittar över 3 mål per match här. Jag kommer alltså att spela

Match: Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres
Spel: 1
Odds: 1.96
Insats: 4/7u
Bolag: Nordicbet , Betsson , Betsafe
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick
Lycka till!

Missa inte de senaste startbonusarna efter omregleringen. Flera unika för Rekatochklart.

100% upp till 5000 kr hos Unibet
100% upp till 2500 kr hos Nordicbet
100% upp till 2500 kr hos Betsson
100% upp till 2000 kr hos LeoVegas
100% upp till 1000 kr hos Betsafe
1000 kr gratisspel/krediter hos bet365
500 kr startbonus hos Bethard

This is the stats tab
This is the post tip