Columbus ska ta sig an Carolina natten till söndag, och jag tror att man står inför en alldeles för tuff uppgift.

Columbus har överraskat då man hittills vunnit tre av sina fyra matcher, och det är ett riktigt bra facit.
Nu senast mötte man sitt tuffaste motstånd hittills då NY Islanders gästade. Där lyckades man vinna med 3-2 efter förlängning efter att Patrik Laine avgjorde för laget, och det var en meriterande seger.

Truppen har en del spets i spelare som Laine, Björkstrand, Voracek och Roslovic, så det finns absolut bra spelare i laget.
Ser man dock över hela truppen så håller man inte alls samma nivå som gästerna, och jag tror man får tufft att få med sig poäng från matchen.
Saknas gör Bemström och Domi.

Carolina har gjort tre framträdanden hittills och det har slutat med enbart segrar.
Man öppnade med att slå NY Islanders på hemmais med 6-3 där det inte var något snack om vilket lag som var bäst på isen.
Därefter har det blivit vinster mot Nashville med 2-3 samt Montreal med 1-4, och nu när motståndet är svagare så bör man kunna ta sin fjärde raka seger.

Truppen håller en riktigt hög nivå då man har spelare som Teravainen, Svechnikov, Aho, Trocheck och Necas. Man har även en väldigt bra bredd i laget, och kommer man upp i normal nivå så bör man vara starkast i matchen.

Columbus har överraskat positivt hittills men nu ställs man mot ett starkt Carolina som även är obesegrade, något jag tror blir för tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Merzlikins (Unconfirmed) - Andersen (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip