Ett svagt Columbus tar emot topplaget Carolina, och här väntar en tuff uppgift för hemmalaget.

Columbus spelade match natten mot torsdag borta mot NY Rangers där man fick se sig besegrade med 4-1. Det var länge 2-1 i matchen, men de två sista målen kom i öppen kasse, och nu är man b2b vilket är ett minus.
Merzlikins vaktade även buren i matchen vilket öppnar för Tarasov här, något som vore ett minus.

Det finns skills i spelare som Gaudreau och Marchenko men man är alldeles för tunna om man jämför med de bättre lagen i ligan, och då Laine och Fantilli fortfarande är out bör man få svårt att ta med sig några poäng från matchen.

Carolina betydligt bättre

Carolina slåss i toppen av conferencen och just nu är man fyra, och man jagar lag som Boston och Florida som är före i tabellen.
Man kommer närmast från en 2-3 seger borta mot Minnesota där man gjorde en bra bortamatch, en skön seger då man bröt sin förlustsvit, och det var en betydligt tuffare match än vad som väntar här.

I laget finns det en riktigt bra bredd med namn som Svechnikov, Aho, Burns och Necas för att nämna några och man kan spela Kotkaniemi i en fjärdelina säger en hel del om lagets kvalitet, och trots bortais ska man vara numret större än hemmalaget.
Andersen och Raanta saknas.

Columbus är b2b och mot ett utvilat Carolina ska man inte ha mycket att hämta, och jag går på bortaseger i matchen.

Merzlikins (Unconfirmed) - Kochetkov (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip