Söndagen bjuder på match mellan Columbus och Chicago, och jag har en idé i matchen.

Columbus fick stryk senast då man förlorade mot Washington borta med 2-1 efter förlängning i en match där Jakob Lilja gjorde sitt första mål i NHL. Innan dess hade man fem raka segrar, och man fortsätter få med sig bra resultat trots ett riktgt jobbigt skadeläge.
Just skadeläget är riktigt jobbigt då spelare som Atkinson, Anderson, Björkstrand och Bemström finns på listan. Sen har man även flertalet tveksamma inför matchen, och detta sliter såklart extremt mycket på laget.

Chicago kommer från en 5-2 seger mot starka NY Islanders, och det var en riktigt skön seger efter storförlusten mot Devils matchen innan.
Formen är bra med tre segrar de fyra senaste matcherna, och då har man slagit lag som Colorado, Winnipeg och redan nämnda Islanders.
Patrick Kane får dra ett oerhört stort lass offensivt för laget då truppen inte är särskilt bred, och faktum är att han gör det riktigt bra då han uppe på 47 poäng.
Man har skador på Seabrook, De Haan, Saad och ett par gubbar till. Men här blir man alldeles för underskattade, och jag tror chanserna till poäng i matchen är goda.

Columbus har mycket skador i truppen och trots det målas man upp som klara favoriter i matchen, något jag inte alls håller med om, och jag tycker värdet finns hos gästerna.

Speltips: X2 och jag investerar 2uhos Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip