I Nationwide Arena väntas klasskillnad när Columbus tar emot Edmonton, och nedsläpp är 01:00 svensk tid.

Columbus är jumbo i conferencen och för lagets del är det bara att spela av säsongen även om man givetvis vill vinna så många matcher som möjligt.
Näst senast skrällde man när man slog Vegas med 6-3, och Alexander Nylander stod för ett hattrick. Senast var man dock tillbaka på förlustspåret efter 5-3 mot Pittsburgh.

Fantilli, Johnson och Laine är fortsatt borta och det är kännbara avbräck. Samtidigt är Merzlikins dtd så det finns en del frågetecken i truppen, och med tanke på att den håller en medioker klass så bör man få det väldigt tufft här.

Edmonton klasser bättre

Edmontons segertåg rullar på och efter 1-2 segern efter förlängning mot Boston senast är man uppe i fem raka segrar, och inte helt förvånande var det lagets stjärnor i McDavid och Draisaitl som var segervapnet senast.
Fyra raka bortasegrar har man även inför matchen, så det är inget större minus att man agerar gäster här.

Man har fått in Henrique och Carrier i truppen och de gör debut här, och med dem i laget har man nu en ännu starkare offensiv med McDavid, Draisaitl, Henrique och Carrier, så man har helt klart stärkt upp bredden i truppen.
Det finns dock massor av kvalitet i andra spelare som Hyman och Bouchard, och här är man det betydligt bättre laget.

Edmonton är det klart bättre laget i matchen och då man även har ett bättre skadeläge så tror jag man visar att det är klasskillnad här, och jag går på bortaseger i matchen.

Greaves ( Unconfirmed) - Skinner (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 3u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip