Columbus och Minnesota ska göra upp under natten till lördag, och jag har min idé klar i matchen.

Columbus fortsätter att gå tungt just nu och man har bara vunnit en av sina tio senaste matcher, så formen är helt iskall. Senast blev det förlust mot just Minnesota borta med 5-4. Hemmalaget var dock det bättre laget i matchen och vann rättvist samtidigt som siffrorna kunde blivit större.
Skadelistan fortsätter att vara lika lång som ett gekås-kvitto, och man saknar hela nio spelare, bland annat Wennberg, Atkinson, Murray, Jones och Anderson.
Här blir det eventuellt ett par namn till som saknas då både Nash och Merzlikins är tveksamma, och detta påverkar en redan stukad trupp.

Minnesota har däremot formen på topp då man vunnit fyra av de fem senaste matcherna. Efter segern mot Columbus så har man även hunnit möta Detroit på bortaplan, och där var det inget snack då man vann med 1-7. Samtliga linor producerade och man ser verkligen att formen är bra för tillfället.
Nu ligger man på en elfteplats i conferencen och man har häng på slutspel, och kan man fortsätta spela såhär bra hockey resten av grundserien så kan man absolut ta sig till slutspel.
Skadeläget är klart mycket bättre än hos hemmalaget, och man ser bara ut att sakna Kunin och Soucy.

Medans hemmalaget visat en rejäl nedgång senaste tiden så har gästerna kommit igång ordentligt, och med tanke på rådande form hos gästerna så tycker jag chansen till poäng ska vara bra, och jag väljer att kliva in på dubbelchansen här.

Korpisalo (Unconfirmed) - Dubnyk (Unconfirmed)

Speltips: X2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip