Skadedrabbade Columbus ställs mot Minnesota hemma i Nationwide Arena natten mot fredag, en uppgift som bör bli riktigt tuff.

Columbus är ett av ligans svagaste lag denna säsongen, och ser man på tabellen så är man jumbo i conferencen efter enbart 18 segrar på 57 matcher.
Man är samtidigt ett av lagen som gör minst mål i ligan och släpper in flest, så det är inte mycket som funkar för laget, och slutspel är helt kört.
Visserligen har man tagit tre segrar på slutet där man slagit Toronto, Dallas och Winnipeg, vilket är fina skalper.

I truppen finns dock mängder med skadebekymmer och att Johnny Gaudreau är day-to-day är blytungt då han är lagets viktigaste spelare.
I övrigt har man Nyquist, Voracek, Werenski, Meyer, Danforth, Chinakov och Bean på skadelistan, så truppen skrämmer inte för tillfället, och mot ett skickligt Minnesota kommer man få det tufft.

Minnesota ligger på en åttondeplats i conferencen och man har gjort en helt okej säsong hittills, men det finns klart mer kvalitet än man fått ut.
Efter en lite tyngre period har man nu tagit tre raka segrar, visserligen på hemmais där man trivs klart bäst, men spelet har sett bättre ut.

Jämfört med hemmalaget så har man inte alls samma skadeproblem då bara Foligno förväntas missa matchen. Samtidigt har man en klart bättre trupp med bland annat spelare som Kaprizov, Zucarello, Boldy och Hartman i laget.

Columbus håller inte alls samma klass som gästerna och då man även har ett tungt skadeläge så bör man få det tufft i matchen, och jag tror klart mest på bortaseger.

Merzlikins (Unconfirmed) - Gustavsson (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip