Natten till torsdag bjuder på en match mellan Columbus och bottenlaget Montreal, och även om hemmalagets trupp inte är sylvass så bör man kunna gå segrande ur denna matchen.

Columbus kommer från en 3-4 seger efter förlängning borta mot Detroit där Jack Roslovic blev frontfigur när man gjorde 3+1 i matchen, och det var även han som avgjorde förlängningen.
Efter en period med sju raka nederlag så har man nu tagit två segrar i de tre senaste matcherna, och även om motståndet varit svagt så är det inte tuffare här.

Truppen tillhör inte en av de bättre i ligan, men man har ändå namn som Roslovic, Voracek, Björkstrand, Werenski och Laine i laget, och överlag har man en bättre spets än gästerna, något jag tror blir avgörande.
Jenner, Tarasov, Korpisalo och Texier ser ut att missa matchen samtidigt som Chinakhov är tveksam.

Montreal gör en riktigt svag säsong då man är jumbo i conferencen med enbart 20 segrar på 73 spelade matcher.
Offensiven har varit en bidragande orsak då man är ett av lagen som gör minst mål i ligan, något som heller inte är förvånade då truppen inte är särskilt stark.
Till denna matchen kommer man även med dubbla nederlag där man nu senast förlorade mot Winnipeg med 2-4, så formen ser ut att peka åt fel håll.

Truppen är som tidigare nämnt svag då man förutom spelare som Suzuki, Caufield och Drouin ser väldigt tunna ut samtidigt som flera spelare underpresterat.
Den sistnämnda ser fortsatt ut att saknas och det är ett tufft avbräck offensivt, och då även målvakterna Montembeault och Primeau inte imponerat nämnvärt så bör man få det tufft i matchen.
Utöver Drouin förväntas Price och Allen saknas samtidigt som Barron är tveksam.

Columbus är absolut inget stjärngäng i årets upplaga av NHL. Hemma mot Montreal ska man dock ses med goda segermöjligheter då gästerna inte alls sett bra ut under säsongen, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Merzlikins (Unconfirmed) - Montembeault (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip