Natten till torsdag bjuds vi på hockey mellan Columbus och Nashville, och här tror jag klart mest på gästerna.

Columbus har gjort en usel säsong hittills då man ligger sist i divisionen, och slutspel kan man glömma sen ett tag tillbaka. Att man även skulle ligga efter ett så pass svagt lag som Detroit trodde nog inte många.
Nu senast blev det förlust mot Nashville med 3-4 efter förlängning där man hämtade upp 0-3 till 3-3 i den sista perioden efter hattrick av Bemström, så det var starkt att lösa poäng i matchen.
Formen är dock riktigt svag då man bara vunnit en av de tolv senaste matcherna, och då togs segern mot nästjumbon Detroit med 1-0 efter straffar.

Kikar man på truppen så finns det en del kvalitet i spelare som Laine, Roslovic, Atkinson och Björkstrand för att nämna några. De flesta har dock inte kommit upp i nivå, speciellt Laine som bara gjort 18 poäng på 42 matcher, och nu är det bara att spela av de tre sista matcherna.
Saknas gör Werenski, Jenner och Korpisalo.

Nashville såg ut att gå mot en stabil seger då man hade 0-3 efter två perioder mot just Columbus senast. Man tappade dock till 3-3 i den sista perioden där det kändes rätt slarvigt vid ett par av målen samtidigt som Saros i kassen kunde göra det klart bättre.
Man löste dock segern och två viktiga poäng i kampen om slutspel, och de kommande matcherna är viktiga då det gäller att hålla jagande Dallas bakom sig i tabellen för att knipa en slutspelsplats.

Formen är bra i laget då man vunnit fyra av de fem senaste matcherna, och man har även sett bra ut en längre tid.
I truppen hittar vi spelare som Forsberg, Tolvanen, Josi och Ellis för att nämna några, så laget håller en bra nivå.
Det är också riktigt skönt att man nu fått tillbaka just Forsberg efter en skadeperiod då han är oerhört viktigt i det offensiva spelet, och här är känslan att man tar en ny viktig seger.
Saknas gör Borowiecki, Fabbro och Olivier samtidigt som Arvidsson och Sissons är tveksamma.

Columbus ligger sist i divisionen och för deras del är det bara att spela av kommande matcher och då man möter ett Nashville som har motivationen på topp då de slåss om slutspel så bör man väga för lätt, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Merzlikins (Unconfirmed) - Saros (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT