Bara en match i NHL under natten. Jag har dock hittat ett intressant spel när Columbus gästas av Ottawa.

Columbus har gjort en kanonsäsong hittills då man ligger åtta i conferencen. Man har haft extremt jobbigt skadeläge mest hela säsongen och därav är prestationen än mer imponerande.
Nu har man dock inte alls haft samma flyt som tidigare under säsongen, och man kommer hit med åtta raka förluster i ryggen. Merzlikins och Kivlenieks har även dem blivit klart mer mänskliga i målet.
Nu senast blev det förlust med 4-3 efter straffar mot Nashville, så man har det väldigt tungt för tillfället.
Skadelistan är extremt lång och man saknar Atkinson, Björkstrand, Anderson, Jones, Kukan, Murray, Texier och Wennberg, och där hittar vi både vassa spelare offensivt och defensivt.

Ottawa kommer med två raka förluster där man senast förlorade mot Montreal med 0-3. Formen är dock rätt bra då man vunnit hälften av sina sex senaste matcher där man slagit lag som Arizona, Dallas och Buffalo.
Man har en tung säsong då man ligger näst sist i conferencen och slutspel kommer det inte bli, något som också var väntat.
Det finns dock en hel del intressanta spelare i truppen och då tänker jag främst på Duclair och Tkachuk som är vassa spelare offensivt, och här tycker jag man blir alldeles för stora underdogs.
Negativt är dock att man tradat bort Pageau och Namestnikov.
Skadeläget är dock bättre än hos hemmalaget då man bara saknat Borowiecki och Nilsson.

Här tycker jag hemmalaget blir alldeles för klara favoriter, och med tanke på att man har åtta raka förluster så tror jag Ottawa ska kunna störa här.

Merzlikins (Unconfirmed) - Högberg (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp +1,5 och jag investerar 2u hos Bethard , 10bet , FastBet eller SpeedyBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip