Intressant fight i NHL inatt där Columbus gästas av Philadelphia, och jag tror på hemmalaget här.

Columbus kommer från en 2-5 förlust mot Penguins, ett klart tveksamt resultat. Innan dess fina 4-0 mot Sharks och 0-3 mot Ottawa.
Dzingel gjorde sin första match för klubben mot Penguins och stod för en assist. I denna match paras han ihop med Duchene, en spelare han tidigare spelade med i Ottawa under säsongen, så de känner varann bra.
Överlag tror jag inte man är nöjd med resultaten hittills under säsongen och med spelare som Jones, Dubois, Atkinson och Panarin så ska vi kunna kräva mer.

Philadelphia kommer från en 5-2 seger mot Buffalo där man dessförinnan slog Penguins på förlängning. Formen är okej och man har vunnit tre av de fem senaste. Man har presterat bättre hemma under säsongen men ändå spelar bra borta.
Mycket offensivt kretsar såklart runt Giroux, Couturier och Voracek, men överlag tycker jag Columbus är ett bättre hockeylag.

Columbus måste börja hitta ett bra flow nu och plocka poäng, och nu när Dzingel har fått en match i laget och Duchene gjort några matcher så bör spelet sätta sig mer hos dem, och då har man en riktigt bra offensiv i laget.

Speltips: 1 Moneyline och jag investerar 3u hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip