Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins

Goalies: Bobrovsky (probable) vs Murray (probable)

Divisionsmöte mellan två riktigt fina lag och där båda lagen vill spänna musklerna. Slutspelsjagande Pittsburgh Penguins gästar ett spetsat Columbus Blue Jackets.

Columbus Blue Jackets har verkligen börjat förbereda sig inför slutspel och man har plockat in extra firepower. Det är inga dåliga spelare man bytt till sig för att säkra slutspel och kunna göra ett rejält försök om Stanley Cup. Det största namnet är utan tvekan Matt Duchane som varit fenomenal offensivt i Senators denna säsong. Han tillsammans med unga och talangfulla Ryan Dzingle kommer förstärka Jackets offensivt, inget snack. Laget har nu en riktigt fin offensit trupp och kan man hitta en balans med försvaret så kan Jackets verkligen bli en kandidat senare i vår.

Pittsburgh Penguins är i en lite speciell situation, något man inte varit van vid senaste åren. Man är för tillfället utanför slutspel men på samma poäng som Carolina Hurricanes. Laget har inte sett lika stabila ut denna säsong och Pens har dessutom två tunga förluster i ryggen. Senast föll man otroligt nog mot Philadelphia Flyers i utomhusmatchen. Förlusten mot Flyers är inget konstigt, men det var sättet man förlorade på som var tungt. Penguins hade en klar 3-1 ledning innan man kollapsade sista minutrarna. Matt Murray stod för en enorm tappa till 3-3 med 13 sekunder kvar av matchen och när sedan C.Giroux avgjorde i OT så kändes det som ett rent rån då Penguins kontrollerade matchen hela vägen.

I natt tycker jag vi har en riktigt rolig match att se fram emot. Ett Columbus Blue Jackets på hemmais som alltid spelar med öppen och fartfylld hockey, toppat med två offensiva spjut gör att jag ser att det kan bli en svår match för Penguins. Samtidigt så lär detta Pens var rejält revanschsugna och man har verkligen firepower att skada detta Jackets som man brukar gilla att spela mot. Jag tror på en öppen match här där båda lagen kan bidra med mycket mål. Jag väljer därför att syna överspelet i matchen och nattens spel är

Match: Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins
Spel: Över 6,5 mål (inklusive OT/SO)
Odds: 1.74
Insats: 4/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip