Efter den klara förlusten mot Carolina ska Columbus ta sig an Pittsburgh hemma i Nationwide Arena, och här bör man ha bra chans att få med sig poäng från matchen.

Columbus fick stryk med 4-0 mot Carolina senast och det var inget snack om vilket lag som var bäst på isen, och man förlorade skotten med klara 50-19. På slutet har man dock fått med en hel del fina resultat då man bland annat slagit Florida och Toronto, och det är lag som håller en hög nivå, så helt ofarliga är man inte.
Ser man även på de tio senaste matcherna så är man ett av ligans formstarkaste lag då man vunnit sju av dessa, och förlusterna har bara kommit mot topplag som Carolina, Calgary och Florida.

Man har Patrik Laine i laget som gjort sex mål i de fem senaste matcherna och hittills har han gjort 36 poäng på 33 matcher. Utöver honom finns namn som Voracek, Jenner och Björkstrand, så det finns en del bra spelare även om man inte är ett topplag, och jag tycker att man blir lite väl underskattade i denna matchen.
Bean, Korpisalo, Robinson, Tarasov och Texier förväntas missa matchen samtidigt som Werenski är osäker.

Pittsburgh vann med 1-0 senast mot NY Rangers där man bröt en förlustsvit på tre matcher. Sett till matchen så fanns det gott om chanser men ett strålande målvaktsspel höll siffrorna nere, men matchen kunde absolut slutat annorlunda.
Trots segern så ställer jag mig dock osäker till formen då man bara vunnit två av de fem senaste matcherna, och då har man i två av matcherna förlorat rätt klart.

Man har en bra spets i laget med spelare som Crosby, Rust, Malkin och Guentzel och jämför man med hemmalaget så är man det bättre laget. Man blir dock väldigt klara favoriter här och då Columbus kommer med bra form så kan man absolut få en del bekymmer i matchen.
Blueger, Domingue, Matheson och Zucker förväntas missa matchen.

Columbus blir väldigt underskattade i matchen och med tanke på att man visat en bra form på slutet så bör man absolut kunna ställa till bekymmer för gästande Pittsburgh här, och jag tror att man får med sig minst en poäng från matchen.

Berube (Unconfirmed) - Jarry (Unconfirmed)

Speltips: 1X och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip