Columbus Blue Jackets - Toronto Maple Leafs

Goalies: Korpisalo (confirmed) vs McElhinney (confirmed)

I natt hittar vi det bästa spelet i NHL i mötet mellan Columbus Blue Jackets och Toronto Maple Leafs!

Columbus Blue Jackets åkte på en riktig tung smäll senast då man blev totalt överkörda av Boston Bruins när man föll med hela 7-2. En match som på förhand kändes jämn blev rena motsatsen och Jackets kunde inte alls hitta spelet och blev helt enkelt frånåkta hela matchen. Första perioden var relativt jåmn, men i andra satte Bruins in en extra växel och hade en 3-0 ledning inför trejde. Väl där hade inte Bruins energin att komma upp i anfallen ens och endast 4 skott på mål ledde tillslut att matchen slutade 7-2.

Toronto Maple Leafs spelade igår hemma när man firade att det var exakt 100 år sedan man spelade sin första NHL match. Det var upplagt för en Leafs-fest och mycket riktigt fick vi en sådan. Leafs och inte minst Mitch Marner var på spelhumör och visade upp riktigt fint offensivt spel. En match som annars började relativt jämnt skrevs tillslut till hela 8-1!! Detta efter att Leafs utnyttjat de lägen man hade samtidigt som Fredrik Andersen spelade riktigt riktigt bra för kvällen.

I natt är alltså detta heta Leafs B2B och ställs i en ny tuff uppgift då Jackets verkligen söker ett sätt att bryta sin 2 matcher långa förlustsvit. Jackets på hemmais brukar vara riktigt svårspelat och man är 12-6-0 i år hemma. Leafs väljer väntat att starta andramålvakten McElhinney samtidigt som Jackets går ifrån Bobrovsky som hade en tuff kväll mot Bruins och väljer Jonas Korpisalo i mål. Detta bör öppna upp för en del mål med tanke på att Leafs kommer från en fin insats där offensiven klickat och Jackets på hemmais alltid brukar gå 100% på offensivten. Denna matchup brukar dessutom bjuda på en del mål då 4/6 senaste inbördes möten gått över lina 5.5 mål.

Jag kommer därför spela

Match: Columbus Blue Jackets - Toronto Maple Leafs
Spel: Över 5.5 mål
Odds: 1.87
Insats: 4/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip