Columbus jagar sin första seger för säsongen när man gästas av Vancouver, en uppgift som dock inte lär bli så enkel.

Columbus har öppnat säsongen på ett svagt sätt då man efter tre matcher fortfarande står på noll poäng.
Man har även 5-14 i målskillnad, så man läcker en hel del bakåt, och i samtliga matcher har det blivit förlust med tre måls marginal.

Ser man på skadeläget så saknas fortsatt stjärnan Patrik Laine och det är självklart ett otroligt tungt avbräck även om det finns bra kvalitet offensivt i spelare som Gaudreau, Jenner och Voracek.
Målvakten Korpisalo har fortsatt inte gjort säsongsdebut och han förväntas fortsatt saknas, så det finns en del frågetecken i en inte alltför spetsig trupp.

Vancouver har precis som Columbus öppnat med tre förluster, och det mot Edmonton, Philadelphia och Washington.
Nu senast mot Washington blev det förlust med 6-4 trots att man hade 2-4 med sig efter två perioder. Man kunde dock inte spela av matchen, och sista perioden var svag.
Nu spelar man back to back vilket är ett minus, men motståndet är inte lika tufft som senast.

Ser man i laget så finns det frågetecken defensivt då man bland annat saknar Tyler Myers samtidigt som Poolman är ett frågetecken.
Positivt är dock att nyförvärvet från Toronto Ilya Mikheyev förväntas göra seriepremiär.
I truppen finns det hög kvalitet i namn som Pettersson, Horvat, Boeser, Miller och Hughes, så man har en hel del bra spelare i truppen, och här tycker jag att hemmalaget får lite väl mycket förtroende.

Columbus har öppnat säsongen på ett svagt sätt och trots det blir man klara favoriter i matchen, vilket är helt fel då Vancouver i mina ögon är det bättre laget, och trots att gästerna är back to back så ska man kunna vinna matchen.

Merzlikins (Confirmed) - Martin (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u.