Ett formsvagt Columbus gästas av ett formtoppat Washington, och denna match slutar väl bara på ett sätt?

Columbus har riktigt knackig form då man förlorat sex av de sju senaste matcherna. Segern kom mot just Washington då man skrällde och vann borta med 2-5. Nu tror jag dock inte man får med sig ett lika lyckat resultat då skadelistan är lång.
Werenski, Nutivaara, Bemström och Dubinsky är skadade sedan tidigare.
Till denna match saknas även Josh Anderson, Sonny Milano och backklippan Ryan Murray, riktigt tunga tapp mot ett starkt Washington!

Washington kommer från seger mot Tampa Bay med 2-5. Innan dess slog man Boston med 3-2 så här snackar vi riktigt fina skalper mot klart bättre motstånd än här.
Man har vunnit åtta av de nio senaste så formen är riktigt bra för tillfället. Man toppar även hela NHL med sina 53 inspelade poäng, och man har sett riktigt starka ut denna säsong.
Skadeläget är riktigt bra för laget och här kommer man ha stor nytta av just det.
Med tanke på bortaplan så kanske man tänker på att det är en stor nackdel, men man är faktiskt starkast av samtliga lag på resande fot då man vunnit imponerande 15 av 18 matcher.

Ett formtoppat bortalag med stjärnor som Ovechkin, Kuznetsov och en stekhet back i John Carlson ska bara vara starkare här, och jag tror helt klart mest på bortalaget här.

Korpisalo (Confirmed) - Holtby (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip