Söndag och VHL, där CSK VVS tar emot Dinamo St. Petersburg, en match där gästerna är klasser bättre och ska ha många fler mål på tavlan när 60 minuter är spelade.

CSK VVS är ett lag som tog klivet till VHL i år, ett lag som inte alls håller måttet. Man har vunnit en av tio matcher, och många matcher har man inte alls varit med i och man känns för dåliga helt enkelt. Man har ingen riktig stjärna som kan göra det där lilla extra som man behöver, och det är alltid bra i en sån här liga, att ha en riktig stjärna i laget.
Man har vunnit en av fem hemmamatcher och borta har man varit fullkomligt genomusla.

Dinamo St Petersburg kommer till denna matchen med en förlust mot Penza, och där kan man undra vad som hände då man även är betydligt bättre än det motståndet. Men en sämre match har alla och där kom den. I övrigt så har man bara förlorat totalt två matcher av sina elva spelade och man imponerar spelmässigt.
Borta trivs man lika bra som hemma och man behöver inte ändra så mycket i sitt spel i den här matchen, då man är betydligt skickligare än hemmalaget, så man kan fortfarande vara spelförande i denna matchen. Man har heta spelare i Shevchenko och Biryukov, men där egentligen hela laget håller form för dagen.

Detta är en match där gästerna ska vara puckförande, ha kontroll på matchen och inte bjuda hemmalaget på många farligheter. Man bör vinna bekvämt och jag lägger min tro hos gästerna.

Speltips 2 hcp -1,5 vilket betyder att gästerna måste vinna med minst två mål och jag kliver in med 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip