Bottenlaget CSK VVS står under torsdagskvällen inför ett övermäktig uppgift mot Kurhan, ett lag som kommer med kanonform till matchen.

CSK VVS är rent ut sagt ett hopplöst fall. Man har vunnit två av 18 matcher under säsongen och står på åtta poäng. De tio senaste har resulterat i en vinst, och man har även förlorat de fem senaste matcherna. Man har gjort 28 mål hittills och det är sämst av alla lag i ligan, och man har även släppt in näst mest mål i ligan med sina 69.
Det finns ett par spelare som kan hota framåt och det är Taratutin och Kovalyov, men klassen finns varken i offensiven eller defensiven för att vinna matcher. Det krävs oerhört mycket tur för att man ska plocka poäng från lagen i år, framförallt de bättre lagen där det skiljer ljusår.

Kurhan går över min förväntan och man står på fem segrar de sex senaste matcherna. Man gör en del mål framåt och framförallt i powerplay där man gått bra under en längre tid.
Senast slog man Bars borta med 1-3 och även där gjorde man ett mål i powerplay. Man spelade bra och gör man om samma match så vinner man denna match med klara siffror.
Man har bättre spets i laget än hemmalaget, utan att kanske ha de här riktiga stjärnspelarna. Men man har ett bra kollektiv och alla producerar framåt, vilket också bör göra att hemmalaget kommer få jaga mycket puck i matchen.

Både form och klass är betydligt bättre hos gästerna och hemmalaget kommer bara gå för att hålla siffrorna nere, och jag väntar mig en ensidig historia.

Speltips: 2 hcp -1,5 vilket betyder att gästerna måste vinna med minst två mål och jag investerar 5u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip