Situationen för Cska Moskva börjar bli tuff och nu krävs det seger, annars ser det riktigt riktigt illa ut.

Cska Moskva ligger illa till nu efter två raka förluster med 2-1. Båda matcherna har varit på bortaplan och Bars Kazan har varit riktigt bra på hemmaplan denna säsong. Det har och andra sidan Cska Moskva också, och nu när det är hemmaplan så måste man och bör man höja sig flera snäpp i en av säsongens viktigaste matcher då en förlust kommer bli riktigt kostsam.Man ligger redan under med 2-0 i matcher och det är först till fyra segrar som gäller, och att sätta sig i ett 3-0 underläge i matcher vore extremt tufft.

Bars Kazan var den stora underdogen i årets KHL, och man har tagit ligan med storm genom att tagit sig till final. Väl där var ju Cska Moskva klara favoriter i mina ögon att stå som segrare, men man har visat att man inte tänker ge upp utan fight, och nu har man en fin 2-0 ledning att luta sig tillbaka mot. Man bör kunna spela mer avslappnat då man vet att man inte är favoriter på bortaplan och samtidigt vet man om att man redan stulit en match på bortaplan i matchserien. Azevedo, Lander och Markov är tunga pjäser i laget, och med Markovs intåg i laget denna säsong så har defensiven sett bra ut, vilket har visat sig vara betydelsefullt.

Kniven mot strupen för hemmalaget och jag räknar iskallt med att man kniper denna matchen och gör nerv i matchserien igen.

Speltips: 1 och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip