CSKA Moskva gör säsongspremiär hemma i CSKA Arena och detta genom att ställas mot Dynamo Riga med nedsläppstid 13:30 svensk tid under lördagseftermiddagen.

Hemmalaget fick en tung start på KHL-säsongen då de i premiären nollades på bortais mot Avangard Omsk i en match de fick lämna med en 4-0-förlust. Nu väntar alltså hemmapremiär och då räknar jag iskallt med att det är ett revanschsuget hemmalag som ställs mot detta Dynamo Riga.

Gästerna premiärspelade borta mot Lokomotiv Yaroslavl tidigare i veckan och då var det dem som inledde bäst genom att skaffa sig en 2-1-ledning. I den matchen hade jag dessutom rekat hemmaseger med -2 (asian), men tyvärr stannade det till slut med uddamålsvinst för Lokomotiv Yaroslavl som vann med 3-2 efter full tid.

Det vi kan konstatera hittills är att Dynamo Riga inte riktigt håller den klass som de bättre lagen gör i den här ligan, och även om CSKA Moskva nollades senast så är de utan tvekan ett av de bättre lagen. Jag räknar med att de gör klart mycket bättre ifrån sig här en senast och att det visar sig i resultatet också.

SPELTIPS
CSKA Moskva -1,5 (asian) till oddset 1.61 hos Bethard .

4-1 som slutresultat, vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip