Hockeytime i Ryssland och Cska Moskva gästas av Kunlun.

Cska Moskva har kommit igång ordentligt efter en trevande inledning på säsongen. Man öppnade säsongen med tre segrar och tre förluster, därefter har poängen rullat in och man har tolv raka segrar.
Senast var det Amur Khabarovsk som fick känna på laget, och där vann man bekvämt med klara 5-0. Grigorenko imponerar i laget och ser riktigt bra ut för tillfället, och med spelare som Vey och Karprizov runt sig kan det ju inte bli annat än giftigt framåt. Bredden i laget är stor och flera kedjor levererar, sen att man har en riktigt bra topline att luta sig emot gör att man bör känna sig ännu tryggare i samtliga linor.

Kunlun kniper lite segrar här och var, men i det stora hela är segrarna tagna mot lättare motstånd och den enda riktigt fina skalpen är borta mot Bars Kazan, en match man dock inte förtjänade att vinna. Formen är det inga fel på men då ska också nämnas att spelschemat varit av det behagligare slaget de senaste matcherna.
Lajunen är ny inför säsongen och från sin backplats har han svarat för 13 poäng på 17 matcher. Man har flera nyförvärv denna säsong, Sundström, Lundh, Palola och Fontaine för att nämna några. Truppmässigt tycker faktiskt man håller bra klass där man ligger i skiktet mellan de bästa och de sämsta lagen.

Hemmaplan för Moskvalaget här och då ska man vara numret större än gästerna, och jag tror vi kan få en härlig match att se fram emot.

Speltips: 1 + över 3,5 mål och jag investerar 3u hos Nordicbet , Betsafe eller Betsson // TT

This is the stats tab
This is the post tip